Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Journalistikk

Jeg har livnært meg som journalist på heltid i mer enn 30 år. Tidsskrifter – som fagblader og bedriftsmagasiner – er min spesialitet, men jeg har også gjort jobber for andre medier, fra nettsider til papiraviser.

Persontrafikk har vært et viktig fagfelt gjennom årene. I ti år satt jeg som redaktør av Sporveiens bedriftsmagasin Sporveisnytt, som i 1992 ble kåret av Informasjonsforeningen til Årets Bedriftsavis i Norge. I 10 år, inntil nedleggelsen i desember 2014, leverte jeg tekst og foto regelmessig til fagbladet «Transportforum», utgitt av NHO Transport.

Fra 2015 har jeg skrevet aktivt for Yrkestrafikkforbundets fagblad Yrkestrafikk, og i september 2016 overtok jeg redaktøransvaret. Dette bladet redigerer jeg fortsatt.

En annen av mine store oppdragsgivere er Bravida Norges bedriftsblad «Bravisen», der jeg leverte tekst og fotos i 15 år. Gjennom reiser over hele Norge fra Melkøya i nord til Kvinesdal i sør har jeg opparbeidet meg betydelig kunnskap om håndverkerbransjen, norsk industri og byggebransjen.

Så er jeg også kjent som sjakkjournalist, blant annet for Norsk Sjakkblad. Sjakk har alltid vært min hobby og lidenskap, noe som har nedfelt seg i både journalistikk, skjønn- og faglitteratur. Under VM-kampene mellom Anand og Carlsen i Chennai, Sotsji og New York befant jeg meg ringside. Jeg har også vært gjest i NRKs TV-studio under flere sjakksendinger. Fra årsskiftet 2018/2019 gikk Jonathan Tisdall og jeg inn som redaktører av sjakkbladet i en toårsperiode.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Yrkestrafikk